Az esküvő felejthetetlen élmény. Az akkor átélt érzéseket évekkel később könnyedén felidézhetjük néhány gyönyörű és különleges esküvői fotó segítségével. Az esküvőfotózás egy külön szakma a fényképészeten belül. Az egyik legnagyobb felelősséggel járó feladat az esküvői képek elkészítése, mivel ez az esemény egyszeri és megismételhetetlen. A fotós számára megtiszteltetés, ha a jegyespár rábízza e neves alkalom megörökítését. Az esküvő napján minden két emberről szól - a menyasszonyról és a vőlegényről. Munkám során megpróbálom "elcsípni" az összes fontos és emlékezetes momentumot úgy, hogy közben lehetőleg észrevétlen maradjak.

Az eskűvő fotózásának egy különösen szép része a szabadtéri beállított képek készítése. Az ekkor készül fotók mindenképp az esküvő egésze alatt készült sorozat gyönygszemei.

Az esküvői fotózásnál nem csak maga a fotózás a lényeg. A munka nagy része csak ezután következik. A lehető legjobb eredmény érdekében az esküvői fotókat, és minden más képemet, egyenként dolgozom fel. Az összes kiválasztott kép egyesével megkapja a szükséges korrekciókat, szűréseket és az egyedi retusálást. Csak olyan munkát adok ki a kezemből, amire büszke lehetek, és biztosan tudom, hogy a fiatal pár örömmel mutatja meg bárkinek. Az esküvői fotózás kreatív és változatos munka. Minden esküvő, lakodalom más és más. Ezért bármilyen egyedi ötletet, igényt meg lehet és meg is kell valósítani, legyen az egy helyszíni beállítás, vagy utómunkánál egy különleges effekt, színezés, montázs vagy bármi, amit csak el lehet képzelni.

Ha a kurzor a kép főlé ér, akkor a módosított fotó jelenik meg!

Esküvői fotók

A fotózás megrendelése esetén választani lehet különböző "ajánlatcsomagok" közül. Ezek a csomagok csak irányadó, tájékoztató jellegűek mivel nincs két egyforma esküvő. Minden árajánlat egyedileg kerül kialakításra miután megbeszéltük a részleteket. Mindenképpen szükségesnek tartom a személyes találkozást, hiszen sokkal jobban megy a közös munka, ha egy kicsit megismerjük egymást.