A műtermi képek vagy stúdióban készült modellfotók esetében egy, a fotózáshoz nagyon fontos dologból mindig van elég: a fényből. A rendelkezésre álló, többféle megvilágítás tökéletessé teszik a képeket. A különböző fények, hátterek, színek segítségével változatos hangulatú képek készíthetők, melyek emlékként vagy ajándéknak is kiválóak.

Ha valaki otthonában szeretne beállított, profi minőségű képeket, természetesen az is megoldható. Kihelyezett stúdióvilágítással műteremmé alakítható megszokott környezetünk.

A műtermi képek elkészítéséhez sok idő szükséges. Különböző hátterek előtt, más-más ruhában készülnek a felvételek. Egy alap fotózás 2-3 órát vesz igénybe. Kisebb gyermekek fotózása sokszor még tovább tart, hiszen az Ő bizalmukat sokkal nehezebb elnyerni, hamarabb elfáradnak, vagy egyszerűen csak nem akarnak "fotózkodni".

 

A kiválasztott képeket egyesével retusálom, természetesen csak a szükséges mértékben. Az utómunkák során külőnböző hatásokat lehet elérni a képeken, megváltoztathatók a színek, eltüntethetők vagy hozzáadhatók részletek.

 

 

Ha kurzor a kép főlé ér, akkor az eredeti fotó jelenik meg!

Nagyon jól mutatnak a régies hatású képek szépia vagy feket-fehér kivitelben.

A szín megváltoztatása mellett képhibák is kerülhetnek a fotókra ezzel hitelesebbé téve azokat. Számtalan technika létezik arra, hogy a kiváló minőségű műtermi képekből valami egészen különlegeset varázsoljunk.

Műteremben különlegesen beállított sportfotók is készülhetnek. Ezeket a képeket sokszor reklámra is felhasználják egy-egy verseny vagy gála promotálására.

Műtermi képek

Műtermi képek, portfóliók, egyéni kívánság szerint készült fotósorozatok készítése előtt mindenképpen ajánlott egy személyes találkozás a részletek, kívánságok megbeszélése érdekében. Árajánlatért kérem keressen meg!