A tárgyfotók legnagyobb felhasználási területe a reklám. Legyen az cipő, ruha, ékszer, műszaki cikk, szerszám, élelmiszer vagy bármilyen más termék, egy igényesen elkészített képpel sikeresebben reklámozható, eladható. Mindegy, hogy katalógus, reklámújság vagy plakát az, ahol a kép megjelenik, a minőség nagyon fontos. Csak egy jó képet látva hisszük el, hogy maga a termék is jó.

A tárgyfotó sok féle lehet. Manapság az internet jóvoltából a már-már "klasszikussá" vált fehér hátteres vagy körbevágott  tárgyfotóval találkozunk a legtöbbet. Rengeteg, ha nem az összes webáruház szinte csak ezt a típust használja. Bármilyen környezetbe, háttér elé könnyedén behelyezhető és szinte mindig jól mutat.

A tárgyfotózás azon része amikor a tárgy egyes részleteit emeljük ki, vagy színesebb, "megrendezett" környezetben, kreatívabban mutatjuk be, már a reklámfotózáshoz van közelebb. Annak ellenére más a két kategória, hogy maga a tárgyfotózás is reklám céljából jött létre.

Tárgyfotózásnál is szükség van utómunkára. Ez lehet a háttér eltávolítása, cseréje, egy új színvilág kialakítása, felíratok, montázsok készítése, bármi ami szükséges ahhoz, hogy az elkészült termékfotó a lehető legjobban megfeleljen a kívánt célnak.

Igény esetén az összes grafikus munkát is vállalom a termékfotó retusálásától kezdve akár a kész nyomdai anyag (szórólap, plakát, könyv, stb.) elkészítéséig.

A végleges képeket az előre megbeszélt méretben, nyomdai és webre optimalizált minőségben adom át.

Tárgyfotók

A tárgyfózásra árat csak a munka minden részletének ismeretében tudok adni. Egy termék fotózása nagy általánosságban 600 Ft-tól 15000 Ft-ig terjed, függően a darabszámtól és a kívánt (és szükséges) utómunkától.

Egyedi árajánlatért kérem keressen meg!